Ahoj, dnes jsem chtel dat nejake info ( nalezy sond , foto na web)
Jenomze moje stara registrace je smazana, to jsem zjistil na foru, ze byla "cistka"
Ano, neprispival jsem, chapu , ze nekdo registraci smazal, i kdyz trochu nechapu proc, na serveru to zabira par kb.
Na jinych forech ( mam celkem 4 fora vcetne HW.cz ) takove aktivity nejsou..
Udelal jsem tedy novou, zaregistroval, potvrdil aktivacny e-mail abych nasledne zjistil, ze stejne do fora prispivat nemohu.
Pouze do Čakáreň a Návštevná kniha. Abych pravdu řekl, iritují me vsechny mozne druhy registraci, ale chapu to. Chapu take uzavrena ( no public )
fora, kde se lamaji treba pristupove systemy ( RFID) nebo TV ( irdeto, cryptoworks ) Jakaz takaz ochrana proti spamu atd...
Na druhe strane proc cekat na nejake potvrzovani, proc si admin pridelava praci? Nechapu to. A take nesnasim cekani. To nemluvim o tom, ze vse co jsem chtel napsat po par dnech zapomenu..
"Bordel na foru" muze zacit delat "schvaleny" clen, naopak nejaky zelenac ( ja

) muze treba prinest zajimave informace. Tu "selekci" je treba delat prubezne, na jinych forech to delaj "moderatori" , kterych je vicero a jsou zastupitelni.
Nechci tu nijak kazat, ale primlouvam se o zjednoduseni registrace, co se tyce mazani neaktivnich clenu to same. Tech par kb v databazi serveru zabere jako jeden prispevek tu.
Minimalne to neodradi takove typy lidi, jako jsem ja.
Nalezy a informace umistim na svuj blog, ten "vopruz" se schvalenim me dojal ku dalsi dlouhodobe neaktivite tu na foru.
Mejte se vsichni fajn...
Lemon
... a pak jsem vzal kladivo a už to nešlo vůbec.